Lemmikkisika herätetään makeisilla – tällaista kohtelua moni toivoo itselleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadassa asuu suloinen lemmikkisika Esther, josta on tullut todellinen julkkis sosiaalisessa mediassa. Esther otettiin lemmikiksi mikropossuna, mutta omistajille kävi kuitenkin nopeasti selville, että Esther onkin iso jättisika kun se vain jatkoi kasvamistaan.

Nyt Cute Animals Live -sivusto on julkaissut hellyttävän videon, jossa Esther herätetään makeisella. Nukkumisesta nauttiva sika haistaa sierainten eteen asetetun makeisen nopeasti ja syö sen puoliunissaan. Herättäminen kuitenkin epäonnistuu, koska makeisen syömisen jälkeen sika vaipuu heti takaisin uneen.

Estherin seikkailuja pystyy seuraamaan muun muassa Esther the Wonder Pig -nimisillä Facebook-sivuilla, jonne päivitetään Estherin jokapäiväisiä kuulumisia sekä kuvin että videoin. Aina iloisen Estherin hymyn näkeminen on niin stressiä lieventävää, että jo yli 965.000 ihmistä katselee possun kuulumisia joka päivä.

Good morning beautiful!

Publié par Cute Animals Live sur samedi 14 janvier 2017