Star Wars -legenda luki Donald Trumpin twiitin Jokerin äänellä – hyytävä lopputulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet tuntevat Mark Hamillin parhaiten Star Wars -elokuvien Luke Skywalkerin roolista , mutta mies on myös taitava ääninäyttelijä. Hän on esittänyt Batmanin arkkivihollista Jokeria useissa animaatiosarjoissa ja videopeleissä.

Nyt Hamill on tulkinnut Yhdysvaltojen seuraavan presidentin, Donald Trumpin uudenvuodentwiitin Jokerin äänellä. Kaikki sai alkunsa, kun koomikko Patton Oswaltin veli huomautti Trumpin twiitin olleen kuin suoraan sarjakuvapahiksen suusta.

– Hyvää uutta vuotta kaikille, mukaan lukien monille vihollisilleni sekä niille, jotka ovat taistelleet minua vastaan ja hävinneet niin pahasti etteivät tiedä mitä tehdä. Rakkautta!, Trump oli twiitannut.

– Tuo kuulostaa joltain mitä Jokeri voisi sanoa vapauttaessaan tappajamehiläisparven Gotham Cityyn, Matt Oswalt vastasi twiittiin.

Mark Hamill innostui ideasta, ja ryhtyi toimeen. Muutamien tuntien päästä hän jakoi Twitter-tilillään ääniviestin, jossa hän lukee Trumpin twiitin Jokerin hyytävällä äänellä. Lopputulos on varsin osuva.