Näitä leluja kissat rakastavat – askartele itse kotona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläinten omistajat panostavat eläintensä hyvinvointiin ja investoivat suuria summia niiden oikeanlaiseen ruokavalioon ja aktiviteetteihin. Nettivideolla annetaan nyt nerokkaita vinkkejä, kuinka kissoille voi askarrella leluja kotioloissa ja edullisemmalla hinnalla.

Kotikissat tarvitsevat runsaasti aktiviteetteja, joiden avulla ne voivat toteuttaa luontaista käyttäytymistään. Kissat kiipeilevät ja saalistavat mielellään hyppyjen ja kynsien terottamisen ohella. Nettivideo neuvoo, kuinka kissalle voi askarrella leluja ja virikkeitä kodin edullisista materiaaleista.

Videolla on kahdeksan SlivkiShown kehittämää ideaa aina raapimispuista roikkuvaan nukkumispaikkaan. Kehräävät lemmikkieläimet rakastavat pahvilaatikoita ja heliseviä leluja. Tyhjät vessapaperirullat ja foliopussit muuttuvat helposti kattien suosikkileluiksi.