Obaman tytär bikineissä rannalla – Salaisen palvelun agentit vahtivat vieressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Presidentti Barack Obaman perhe muutti viime viikolla pois Valkoisesta talosta, jossa he olivat asuneet presidenttikauden ajan. Isän väistyessä presidentin virasta myös perheen tyttäret saavat hieman enemmän vapauksia liikkumiseensa. Eivät tosin ilman massiivisia turvatoimia.

15-vuotias Sasha Obama on miljoonien teinityttöjen esikuva, ja eilen hänet kuvattiin viettämässä päiväänsä rannalla Miamissa.

Bikineihin sonnustautunut nuori nainen ei päässyt kuitenkaan nauttimaan vapaa-ajastaan vain ystäviensä kanssa, sillä hänen vierellään oli koko ajan presidenttiperheen turvallisuudesta vastaavan Yhdysvaltojen Salaisen palvelun agentteja. Sasha näytti itsekin olevan hieman huvittunut tilanteesta, johon hän on toki jo tottunut.

Splash
Splash
Splash