Tämä kuva jokaisen kannattaa katsoa – tältä rintasyöpä näyttää

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levitetään tietoisuutta monista tärkeistä asioista erilaisten tempausten, ketjukirjeiden ja kampanjoiden muodossa. Nyt maailmanlaajuinen rintasyöpäyhdistys on jakanut sitruunoista otetun kuvan, joka voi mahdollisesti pelastaa monia ihmishenkiä.

Worldwide Breast Cancer on luonut Facebookissa uuden #KnowYourLemons -nimisen kampanjan, jonka avulla naisia kehotetaan tarkkailemaan omia rintojaan. Naisten apuna toimii kuva, jossa nähdään kennossa vierekkäin 12 erinäköistä sitruunaa. Sitruunoiden avulla on demonstroitu miltä rintasyöpä voi ulospäin näyttää.

Monet naiset menevät lääkärin vastaanotolle liian myöhään koska he eivät ole osanneet pitää rinnoissaan näkyviä muutoksia vakavina tai etsiä niitä oikein. Kuvassa nähdään 12 tapaa kuinka rintasyövän voi nähdä tai tuntea. Monet kommentoijat ovat kiittäneet kampanjaa tietopankkina toimivasta kuvasta, josta on toivottavasti apua monelle.

There is more than a lump, here are 12 ways to see and feel breast cancer.HAVE A CONCERN? Under the age of 25, breast…

Publié par Worldwide Breast Cancer sur mercredi 11 janvier 2017