Nyt se on varmaa! Valtteri Bottas Mercedes-talliin

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Mercedes-AMG F1 on hetki sitten vahvistanut Twitterissä kovasti odotetut huhut, joiden mukaan suomalainen Valtteri Bottas ajaa Mercedeksen F1 -tallissa seuraavalla Formula 1 -kaudella. Mercedeksen lisäksi myös Williams on tänään ilmoittanut asiasta tiedotteellaan.

Mercedes ilmoitti asiasta Twitter-seuraajilleen hetki sitten hauskalla tavalla julkaisemalla ensin kuvan keskeneräisestä palapelistä. Siinä näkyivät Pascal Wehrlein ja Felipe Massa. Seuraavassa viestissä Mercedes julkaisi pienen sanaleikin, jossa Finnish-sana paljasti vahvisti huhut Valtterin pestistä.

– What do you reckon? One more piece to Finnish the 2017 #F1 puzzle, Mercedes kirjoitti.

Mercedes on Bottakselle paras mahdollinen valinta, sillä talli on voittanut neljä tuoreinta mestaruutta autourheilun kuninkuusluokassa. Huhut Valtterin tallivaihdoksesta alkoivat välittömästi, kun Nico Rosberg ilmoitti taannoin vetäytyvänsä formuloista välittömästi. Hetki sitten myös Williams ilmoitti, että Felipe Massa siirtyy Valtteri Bottaksen tilalle Williamsille kaudeksi 2017 yhden vuoden sopimuksella.