Kauniiden selfie-kuvien salaisuus – yksi filtteri ylitse muiden

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puhelimeen on ladattavissa jo monia kuvanmuokkausohjelmia ja erilaisia sovelluksia, joiden avulla ihmiset voivat muokata omista kuvistaan entistä kauniimmat. Kasvokuvien kohdalla silmiä halutaan yleensä korostaa, ihoa pehmentää ja kuvan sävyä saada imartelevammaksi.

Julkkiskaunottaria säännöllisesti meikkaava meikkitaiteilija Patrick Ta kertoi nyt Popsugar-lehden haastattelussa, että naisten ei tulisikaan nähdä niin paljon vaivaa kuviensa muokkaamisen eteen. Mies paljasti lehdelle mikä hänen helppo salaisuutensa on asiakkaidensa täydellisten kasvokuvien ottamiseen.

Patrick Ta kertoi, että naisten selfie-kuviin ei tarvitse minkäänlaista kuvanmuokkausfiltteriä. Miehen mukaan riittää, kun käsittelemättömästä kuvasta painaa Instagramissa ”muokkaa”, minkä jälkeen valitsee ”väri” ja kuvan sävyksi punaisen kalvon. Punainen sävy korostaa kaunista meikkiä ja sopii jokaiselle täydellisesti.

Baby Girl @shaym Lashes By @esqido Lipstick By @armani "202" Foundation By @tomford Cream

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on

From The Other Day ?? @jennaldewan

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on

Happy Birthday Gorg @jessicaalba

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on

MET SLAY

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on

TBT @oliviamunn ?

A photo posted by Patrick Ta (@patrickta) on