Donald Trumpin presidenttipuheen sisältöä arvaillaan kuumeisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barack Obaman paikalle Valkoiseen taloon muuttava Donald Trump vannoo virkavalansa perjantaina Yhdysvalloissa. Skandaaleja toisensa perään jo ennen presidenttikautensa alkamista aiheuttaneen Trumpin ensimmäiseen puheeseen kohdistuu paljon sekä odotuksia että pelkoja.

Parhaillaan lukuisat vedonlyöntiyhtiöt ja heidän asiakkaansa arvailevat mitä termejä Trumpin puhe tulee lopulta sisältämään.

– Puhe on äärimmäisen mielenkiintoinen vetokohde. Trump on osoittautunut yllättäväksi ja ennalta-arvaamattomaksi puhujaksi. Hän ilmaisee suhteellisen suorasukaisesti asiansa, ja näin ollen Betssonillakin jännitetään poikkeuksellisen paljon perjantai-illan puhetta, Betsson Groupin iGaming-asiantuntija Juha Kvist kertoo.

Kvistin mukaan Betssonilla epätodennäköisimpään joukkoon lukeutuvat muun muassa Saturday Night Live, iPhone, Uber, Hollywood ja olympialaiset, joille kaikille on määritelty kerroin 20. Sen sijaan todennäköisimpinä termeinä yhtiö pitää Barack Obamaa, pelkoa, toivoa, Jumalaa, vapautta, ISISiä, Kiinaa, Clintonia ja tietenkin Trumpin omaa vaalislogania Make America Great Again. Näiden mainitsemisesta rahat saa takaisin alle kaksinkertaisena.