Pumpattava Barbara aiheutti pelastusoperaation – luultiin hukkuneeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iso-Britannian Kentin River Medwayssa ajelehti pelkoa aiheuttanut hahmo. Ohikulkijat luulivat, että joessa kellui hukkuneen naisen ruumis. Maidstonen kaupungissa käynnistyivät nopeasti villit huhut murhatusta naisesta.

21-vuotias Tom Maybury kertoo Mirror-lehdelle, että ihmiset luulivat naisen ruumiin ajelehtineen joessa, ja he soittivat paniikissa hätänumeroon. Todellisuudessa kyseessä oli puhallettava seksinukke. Joku on heittänyt pumpattavan naisen jokeen pilailumielessä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun uutisoimme pumpattavan Barbaran aiheuttamasta pelastusoperaatiosta. Kerroimme taannoin indonesialaisten kyläläisten löytäneen merestä seksinuken, jota he luulivat Jumalan lähettämäksi enkeliksi. Nuken löytäneet ihmiset eivät tienneet, mikä on seksinukke, mutta asia selvitettiin heille myöhemmin viranomaisten toimesta.