Skrillex palasi vanhan bändinsä riveihin – tässä odotettu kappale!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ennen soolouraansa Skrillex, oikealta nmeltään Sonny Moore, tunnettiin From First to Last -yhtyeen nokkamiehenä. Tähti jätti yhtyeen vuonna 2007 keskittyäkseen elektroniseen musiikkiin.

From First to Last -fanien on syytä kaivaa mustat silmämeikkinsä esiin ja kammata hiuksensa jälleen emo-tyyliin, sillä Skrillex on palannut vanhan rockyhtyeensä riveihin. Bändi julkaisi tuoreen Make War -kappaleen, jossa kuullaan jälleen miehen laulua.

Kappale julkaistiin Spotifyssa, iTunesissa ja Youtubessa Skrillexin levy-yhtiö Owslan toimesta. Make War julkaistiin 15. tammikuuta, joka on myös tähden syntymäpäivä. Sonny ”Skrillex” Moore oli mukana From First to Lastin levyillä Dear Diary, My Teen Angst Has a Bodycount ja Heroine.