Tyttö yritti soittaa huilua – koira protestoi äänekkäästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit pitävät musiikista ja koirien onkin nähty monesti osallistuvan laulamiseen ulvomalla. Kaikki koirat eivät kuitenkaan arvosta omistajiensa musikaalisuutta ja osaavat kertoa sen omistajilleen todella selvästi mikäli ne eivät pidä kuulemastaan musiikista.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa tyttö yrittää opetella huilun soittamista. Tytöllä on edessään nuotit ja hän opettelee pöydän ääressä kotiläksyjään, mutta taustalla makoileva koira on kuitenkin tytön kanssa eri mieltä siitä pitäisikö hänen soittaa huilua vai ei.

Koira tekee tytön huilun soittamisesta melko hankalaa keskeyttäessään hänet kerta toisensa jälkeen. Koira ulvoo ja huutaa kuulostaen välillä aivan siltä kuin se anelisi tytön soittotaitoja halveksuen häntä lopettamaan. Koiran mielestä huilusta tuleva ääni näyttää kuulostavan pikemminkin meteliltä kun kauniilta musiikilta.