Aikuisten rakennuspalikat mullistavat remontoinnin

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni haluaisi remontoida kotonaan ja rakentaa suuriin avonaisiin tiloihin esimerkiksi huoneita tai rajata tilaa seinillä, mutta kaikkien käsissä vasara ei aina tunnu pysyvän. Nyt rakentaminen on tehty kuitenkin todella helpoksi aikuisille uusien rakennuspalikoiden avulla.

EverBlock-niminen yritys valmistaa suuria rakennuspalikoita, jotka kiinnittyvät toisiinsa samalla periaatteella kuin jättimäiset LEGO-palikat. Ne ovat myös ulkonäöllisesti samanlaisia, minkä vuoksi rakennuspalikoiden avulla kotiinsa saa aivan uudenlaista sisustusta samalla kun rakentaa uuden kokonaisen huoneen palikoiden avulla.

EverBlock on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten sisätila rajataan palikoiden avulla nopeasti ja helposti kahdeksi huoneeksi. Palikoiden mukana saa myös ovielementtejä, joiden avulla tilat muuntautuvat oikeiksi ovellisiksi huoneiksi. Palikoita pystyy tilaamaan useammissa eri väreissä, joiden avulla oman sisustuksensa saa mahdollisimman persoonalliseksi.