Celine Dionin unelmatalo myynnissä – hinta enää vaivaiset 38,5 miljoonaa

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvan My Heart Will Go On -tunnuskappaleesta parhaiten muistettu supertähti Celine Dion ei ole viime vuosina viihtynyt kovin paljon julkisuuden valokeilassa. Kulissien takana hän on myynyt jo pidemmän aikaa Floridassa sijaitsevaa luksustaloaan, mutta vielä toistaiseksi turhaan.

Jupiter Islandilla sijaitsevan talon pyyntihinta oli alunperin vuonna 2013 huikeat 72 miljoonaa dollaria, mutta nyt reilun kolmen vuoden myynnissä olon jälkeen hinta on laskenut puoleen siitä. Nyt hinnasta on viilattu nimittäin jälleen seitsemän miljoonaa dollaria, ja talon saisi itselleen 38,5 miljoonalla dollarilla.

Rannalla sijaitsevassa talossa on noin 1.500 asuinneliötä. Pihamaalla on muun muassa oma puro, vesiliukumäki, puumaja ja tenniskenttä sekä tietenkin todella hulppea uima-allas, jonka keskelle on upotettu tyylikäs oleskelutila ja sohvaryhmä. Talossa on viisi makuuhuonetta jokainen omalla kylpyhuoneellaan, hissi, elokuvateatteri ja kaksi keittiötä. Lisäksi alueella on kaksi neljän makuuhuoneen vierastaloa.

Splash
Splash
Splash
Splash