Khloe Kardashian paljasti seksielämästään: ”Ei ihme että sovimme yhteen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloé Kardashian on entisen aviomiehensä Lamar Odomin jälkeen siirtynyt toiseen koripallon pelaajaan Tristan Thompsoniin, joka pelaa Cleveland Cavaliers -joukkueen riveissä. Kohta puoli vuotta yhdessä ollut pariskunta vaikuttaa hyvin onnelliselta ja rakastuneelta parilta.

32-vuotias Khloé hehkui onnesta ollessaan James Cordenin vieraana The Late Late Show -keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi olevansa rakastunut. Khloé on nyt myös paljastanut omassa sovelluksessaan, että hän ja Tristan ovat luotuja toisilleen, koska Tristan on horoskoopiltaan kalat ja Khloé on rapu. Kaunotar kertoo myös hänen parhaiden ystäviensä olevan horoskoopeiltaan kaloja, minkä vuoksi hän ei yhtään ihmetelekään sitä miksi hän ja Tristan sopivat niin hyvin yhteen.

Khloé kertoi, että kaloilla ja ravulla on aina hyvin vahva ja tunnepohjainen side. Nainen paljasti Elite Daily -sivuston mukaan, että hänen ja Tristanin seksielämä on romanttista ja heidän seksuaalinen yhteytensä on hyvin tunnepitoinen. Itse seksi on kuitenkin täysin fyysistä, minkä Khloé vielä tarkentaa.