11-vuotias Arvi toteutti unelmansa korukauppansa tuotoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähes vuosi sitten Stara kertoi 10-vuotiaasta Korumies Arvista, joka lähti väsymättömästi toteuttamaan unelmaansa.

Arvi Martikainen, tutummin KoruMies Arvi, on nykyisin 11-vuotias kilparatsastuksesta haaveileva nuori mies, joka päätti vuosi sitten ryhtyä keräämään rahaa omaan hevoseen myymällä itse tekemiään koruja. Poika teki kauppaa esimerkiksi tamperelaisessa Hullu Poro -ravintolassa järjestetyssä tilaisuudessa ja myi lisäksi tuotteitaan myös postimyynnissä.

– Aika moni aikunen on kiinnostunut mun veroista ja luulee että tää bisnes on laitonta. Sit ne ei ees kysy multa, vaan kirjottaa jonnekin. Ajattelin, että voisin kertoa miten nää verojutut menee, jos vaikka jonku muunkin nuori haluu alkaa tekee ite rahaa. Mä nimittäin kyllä tiedän, vaikka kaikki aikuset ei ehkä tiedäkään, KoruMies Arvi kirjoitti uransa alkuvaiheessa.

– Mä voin kyllä auttaa jos joku haluu kysyy miten lapset voi tienata. Se ei ole laitonta, vaan se on kivaa. Aika outoo, kun mun verot kiinnostaa, vaikka mua ei kyllä kiinnosta miten aikuiset maksaa omia verojaan ja vaik tiedän et kaikki aikusetkaa ei maksa aina vaik pitäiski.

Kova työ kannatti, sillä nyt – vajaa vuosi myöhemmin – Arvi on oman hevosen onnellinen omistaja. Hän kertoi asiakkailleen ja seuraajilleen ilouutisen Facebookissa.

– Kyllä on mies väsynyt ja onnellinen! Mieletön päivä. Olen löytänyt sielun veljeni. Hän on tässä. Hänet on tänään Tampereen hevosklinikan eläinlääkäri Kristiina Ertola terveeksi todennut. JOS kaikki loputkin asiat menee suunnitellusti – HÄN ON MUN, Arvi kirjoitti.