Lihavia haukkunut lihoi itse ylipainoiseksi – anteeksipyyntö leviää verkossa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten ei tulisi tuomita toisiaan pelkän ulkonäön tai koon perusteella, mutta moni silti tekee niin. Nyt eräs ylipainoisia aiemmin halveksunut mies on kirjoittanut Redditiin avoimen anteeksipyyntökirjeen kaikille niille, joilla on hieman ylimääräistä vyötäröllään.

Mies kertoi kirjeessä tuominneensa isompia ihmisiä ja pitäneensä heitä avoimesti hieman huonompina. Hän halveksui ja katsoi heitä paheksuvasti, mutta nyt kaikki on kuitenkin muuttunut. Loukkaannuttuaan hän itse joutui jättämään liikunnan, minkä seurauksena hän lihoi ja joutui nyt itse samojen vitsien kohteeksi.

Mies toivoo, että anteeksipyyntökirjeen löytää ja lukee myös sellaiset ihmiset, jotka eivät ikinä itse ole olleet lihavia ja ovat tottuneet tuomitsemaan ylipainoisia. Mies toivoo, että sellaiset ihmiset, joilla on nyt samanlainen ajatusmaailma kuin hänellä oli ennen lihomista, voisivat tarkastella asiaa eri näkökulmasta ja lakata tuomitsemasta ja pilkkaamasta ylipainoisia ihmisiä.

https://np.reddit.com/r/loseit/comments/5n3lai/open_letter_of_apology/?st=ixuhre1o&sh=9dee95bb

Open Letter of Apology from loseit