The Killers ensi kesänä Provinssin pääesintyjänä

Festarit Viihdeuutiset · Stara.fi

The Killers on kiinnitetty tämän vuoden Provinssi-festivaalin pääesiintyjäksi. Uuden albuminsa julkaisuun parhaillaan valmistautuva yhdysvaltalaisbändi soittaa samalla uransa ensimmäisen festivaalikeikkansa Suomessa.

2000-luvun alussa perustetun The Killersin ura käynnistyi rakettimaisesti, kun bändin esikoisalbumilta Hot Fuss löytyneet Mr. Brightside ja Somebody Told Me nousivat maailmanlaajuisiksi hiteiksi. Kakkoslevyn maailmankiertueella yhtye nähtiin myös loppuunmyydyssä Helsingin Jäähallissa.

– The Killers on mielestäni täydellinen festariesiintyjä: setti täynnä hittejä, vauhtia, suuria tunteita ja kaikkensa lavalla antava asenne. Yhtyettä on haettu jo vuosien ajan Suomeen niin Provinssin kuin usean muunkin festivaalin toimesta, festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.

Moninkertaista platinaa Yhdysvalloissa myynyt ja jokaisella neljällä pitkäsoitollaan brittilistan ykköseksi noussut The Killers viimeistelee parhaillaan uransa viidettä albumia, jonka odotetaan ilmestyvän kesän alussa.