Nerokasta! Uusi viinipullo mahtuu postiluukusta kotiin!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Garcon Wines -niminen yritys on lanseerannut täysin uudenlaisen viinipullon, joka on muodoltaan litteä. Muovista valmistetun vinipullon malli mahdollistaa sen, että viini voidaan toimittaa suoraan asiakkaan kotiin asti.

Viinipullon mitat on tehty niin, että pullo laatikkoineen mahtuu oven postiluukuista sisälle. Näin ollen viinipulloja kotiin kuljettava Garcon Wines pystyy toimittamaan pullon asiakkaalle Stylist-lehden mukaan myös silloin kun asiakas ei ole itse kotona paikalla vastaanottamassa sitä. Litteästä mallista huolimatta viinipullo on täysin normaalin kokoinen ja sisältää 7,5 desilitraa viiniä.

Garcon Wines kutsuu itseään viiinin rakastajien omaksi tilaajaklubiksi. Viinejä toimitetaan asiakkaille ennakkotilauksina, joita omasta jäsenyydestä riippuen sisältyy kuukausihintaan tietty määrä. Garcon Wines toimii tällä hetkellä vain Iso-Britanniassa, mutta moni voisi varmasti toivoa toimituksia myöhemmin myös muihin maihin.

Handy, tasty, and oh so #stylish. #wines #wine #vineyard #whitewine #redwine #rose #rosewine

Publié par Garçon Wines sur lundi 2 janvier 2017

Publié par Garçon Wines sur mardi 3 janvier 2017