Arvi, 11, tienasi hevosrahat koruilla: ”Lapsetkin voivat tienata”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme lähes vuosi sitten kuinka silloin kymmenvuotias Arvi-poika päätti ansaita itse omat rahansa ja toteuttaa niillä unelmansa. Kilparatsastuksesta haaveilevan nuoren miehen tavoitteena oli ostaa oma hevonen. Tällä viikolla kerroimme Arvin onnistuneen ja olevan nyt hevosen onnellinen omistaja.

Nykyisin jo 11-vuotias Arvi totesi jo urakkansa alkuvaiheessa, että kaikki aikuisetkaan eivät tiedä miten veroja maksetaan, joten hän päätti avata monia kiinnostavaa asiaa tuolloin hieman lisää.

– Aika moni aikunen on kiinnostunut mun veroista ja luulee että tää bisnes on laitonta. Sit ne ei ees kysy multa, vaan kirjottaa jonnekin. Ajattelin, että voisin kertoa miten nää verojutut menee, jos vaikka jonku muunkin nuori haluu alkaa tekee ite rahaa. Mä nimittäin kyllä tiedän, vaikka kaikki aikuset ei ehkä tiedäkään, Arvi Matikainen kirjoitti urakkansa alkuvaiheessa.

– Mä voin kyllä auttaa jos joku haluu kysyy miten lapset voi tienata. Se ei ole laitointa vaan se on kivaa. Aika outoo, kun mun verot kiinnostaa vaikka mua ei kyllä kiinnosta miten aikuset maksaa omia verojaan ja vaik tiedän et kaikki aikusetkaa ei maksa aina vaik pitäiski, Arvi lisäsi.