Poptähti avautui selibaatistaan – tästä syystä odotti avioliittoon saakka!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias laulaja Ciara meni naimisiin hänen miehensä Russell Wilsonin kanssa heinäkuussa. Pariskunta eli yhdessä selibaatissa koko seurustelunsa ajan ennen hääpäivää. Nyt poptähti on avannut haastatelussa syitä siihen minkä vuoksi he päättivät hänen miehensä kanssa olla harrastamatta seksiä.

Ciara kertoi People-lehden mukaan, että päätös selibaatista oli yhteinen. Hän ja Russell jakoivat saman mielipiteen siitä, että kumpikin halusi luoda syvän ja kestävän henkisen yhteyden ennen seksin harrastamista. Pariskunta myös päätti, etä lopullinen syvä yhteys on luotu vasta silloin kun kumpikin on sanonut kirkossa jumalan edessä toisilleen tahdon.

Ciara kertoi, että hän halusi aluksi keksittyä ystävyyteen ja luoda vakaan pohjan suhteelle. Naisen mieltä rauhoittaa ajatus siitä, että he ovat ennen kaikkea todella hyviä ystäviä ja tasavertaiset kumppanit toisilleen ennen avioliittoa ja seksin harrastamista. Tällä hetkellä Siara ja Russell odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan, jonka on määrä syntyä maaliskuussa.