Uutuuskeksintö: Kierrätettävä muistivihko – sivut tyhjentyvät mikrossa

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä haluaa tehdä muistiinpanot kynällä ja paperilla. Luonnos- ja muistivihkojen säilyttäminen vie kuitenkin tilaa. Nyt tähän on ratkaisu: Kierrätettävä muistikirja.

Pocketbook Wave on tavallista lehtiötä tai vihkoa muistuttava muistikirja. Erona perinteiseen kirjakaupasta ostettavaan muistioon on se, että kirjan sivut ovat uudelleen käytettäviä. Vihko toimii yhteistyössä älypuhelimelle ladattavan sovelluksen avulla.

Muistiinpanot voi tallentaa puhelimen kameran avulla pilvipalveluun. Sen jälkeen vihon voi panna mikroaaltouuniin yhdessä vesikupin kanssa. Kirjan sivut tyhjentyvät mikroaaltouunissa uudelleen käytettäviksi. Kirjan sivuille saa tehdä muistiinpanoja ainoastaan Pilotin FriXion -kynällä. Settejä saa ostettua esimerkiksi Amazon-verkkokaupasta noin 25 eurolla.

amazon.com