Tytär torui isäänsä vessan käyttämisestä – hellyttävä läksytys videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet tietävät, että naisten asuessa samassa taloudessa hyviin tapoihin kuuluu laittaa vessan suojarengas alas aina käytön jälkeen perheen naisväkeä varten. Eräs isä ei ole muistaa tätä hyvää tapaa, josta tytär antoikin isän kuulla kunniansa.

Monet miehet ovat tottuneet kuulemaan vessan pöntön renkaan asennosta valituksia naisilta, mutta isä ei tainnut ymmärtää, että sama asia koskettaa myös hänen pientä tytärtään. Isä sai kuvattua videolle miten hän sai läksytyksen tyttäreltään vessan käyttämisestä.

Tytär selittää asiansa isälle hieman pettyneeseen sävyyn, koska hän ei näytä ymmärtävän miten isä voi aina unohtaa laskea vessan suojuksen alas oman käytön jälkeen. Isä kysyy tyttäreltä, että miksi hän ei voi vain laskea rengasta alas itse. Tytär selventää, että kyse on siitä, että suojus on nostettu ylös väliaikaisesti vain isän käyttämistä varten, jolloin hänen tulee myös laskea se takaisin ala-asentoon.