Bill Clintonin ja Monica Lewinskyn kohusuhteesta televisiosarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Presidentti Bill Clintonin ja Valkoisen talon harjoittelijana toimineen Monica Lewinskyn seksisuhde oli yksi 90-luvun puhutuimmista poliittisista skandaaleista. Nyt aikoinaan suurta kohua herättäneet tapahtumat tullaan dramatisoimaan tv-sarjan muotoon.

Lewinsky-skandaalia tullaan käsittelemään FX-kanavan American Crime Story -sarjan tulevalla tuotantokaudella. Inspiraationa toimii Jeffrey Toobinin menestyskirjaan A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down a President. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan tuottajat etsivät parhaillaan näyttelijää Monica Lewinskyn rooliin.

American Crime Storyn ensimmäinen tuotantokausi käsitteli murhasta syytetyn O.J. Simpsonin oikeudenkäyntiä. Sarja oli sekä arvostelu- että katsojamenestys, ja sille työstetään parhaillaan toista sekä kolmatta tuotantokautta. Ne tulevat käsittelemään Hurrikaani Katrinan jälkivaikutuksia ja muotisuunnittelija Gianni Versacen murhaa.