Frank Sinatran ikivihreä Donald Trumpin virkaanastujaisissa? Nancy Sinatralta huikea vastaisku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa käynnistyivät jo eilen illalla Donald Trumpin virkaanastujaiset, joiden myötä hänestä tulee tänään virallisesti Yhdysvaltojen presidentti. Tapahtuma on ollut vastatuulessa, koska sinne on ollut vaikea saada nimekkäitä artisteja mukaan. Eräs kaavailluista kappaleista on Frank Sinatran klassikko My Way.

Kun tieto Trumpin mahdollisesta kappalevalinnasta saavutti Nancy Sinatran, vastasi hän tapansa mukaan erittäin osuvasti. Hän nimittäin totesi Twitterissä, että ihmisten kannattaa muistaa kappaleen ensimmäiset sanat. Ne kuuluvat ”And now, the end is near”.

Nancy Sinatran viattomalta vaikuttanut kommentti on saanut aikaan odottamattoman somekohun, kun Trumpin kannattajat ovat tulkinneet sitä jopa presidentin uhkailuksi. Sinatra ihmettelee parhaillaan itsekin millainen kohu viestistä on tullut.