Gorillaz teki paluun – uusi kappale julkaistiin jo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1998 perustettu brittiläinen Gorillaz-yhtye koostuu neljästä animoidusta sarjakuvahahmosta. Tosielämässä yhtyeen taustalla ovat Blur-yhtyeen Damon Albarn ja sarjakuvataiteilija Jamie Hewlett.

Nyt Gorillaz on tehnyt paluun vuosia kestäneen tauon päätteeksi. Yhtye julkaisi Hallelujah Money -nimisen kappaleen, jossa vierailee brittiläinen muusikko ja runoilija Benjamin Clementine. Videolla Clementine esittää kappaletta Trump Towerin kullatussa hississä samalla, kun erilaiset videoleikkeet pyörivät hänen taustallaan.

Jamie Hewlett on jakanut päivityksiä uuden albumin nauhoituksista Instagram-videoiden muodossa. Tulevan levyn tarkkaa julkaisupäivää ei toistaiseksi ole paljastettu, mutta todennäköisesti sitä päästään kuulemaan vielä vuoden 2017 aikana.