Lontooseen uudenlainen kahvila – lounaan voi maksaa treenillä!

Fitness Terveys · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana ympäri maailmaa on avattu paljon uusia kahviloita ja ravintoloita mitä erikoisimmilla konsepteilla. Nyt Lontoossa avataan uusi kahvila, jossa lounaan pystyy maksamaan pienen hikoilun avulla.

Lontoossa Covent Gardenin alueella avataan kahvila, jossa lounaan pystyy maksamaan lyhyellä treenillä. Run For Your Bun Cafe -niminen ravintola pyytää asiakkaita urheilemaan kahvilasta löytyvillä välineillä kymmenen minuutin ajan ennen kuin he saavat ansaitusti tilaamansa annoksen.

Maksuna toimivat Metro-lehden mukaan erilaiset kymmenen minuuttia kestävät korkeasykkeiset HIIT-treenit, joissa voi joutua juoksemaan, nostelemaan painoja ja tekemään erilaisia kehonpainoliikkeitä. Treenin jälkeen asiakas saa nauttia valitsemansa terveellisen lounasannoksensa hyvillä mielin.

Kahvilan ideasta ja toiminnasta vastaa kuntosaliketju David Lloyd. Kuntosaliyrittäjät ovat huolissaan siitä, että englantilaiset ihmiset istuvat työpaikallaan koko päivän, minkä aikana he poistuvat työpisteeltä vain hetkiseksi hakiessaan jotakin epäterveellistä syötävää. Tämän vuoksi pop up -kahvilassa saa muutaman päivän ajan ilmaisen lounaan kuntoilua vastaan.