Kate Hudsonin rankka treeni – taapero koreografina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvajumpassa yleensä vanhemmat heiluttelevat pikkuista ja nostelevat lapsiaan kuntoilun merkeissä, mutta vauvatanssissa mennään täysin lapsen ehdoilla. Aikuiset seuraavat vauvan tai taaperon jokaista liikettä ja yrittävät toistaa ne perässä, jolloin liikesarjasta muodostuu jonkinlainen nykytanssiesitys.

Juontaja ja televisioisäntä James Corden sai vieraakseen näyttelijä Kate Hudsonin keskusteluohjelmaa varten keksittyyn hauskaan osioon. Tällä kerralla Corden oli naisnäyttelijän kanssa tanssistudiossa, jossa parivaljakko liikkui pikkutytön ja -pojan keksimien liikkeiden johdolla.

Toddlerography eli taaperografia on nimensä mukaisesti tanssitunti, jonka koreografina toimii taapero. Kate Hudson on urheilullinen ja hyvin heittäytymiskykyinen, joten lasten nopeiden ja äkkinäisten liikkeiden seuraaminen ei tuottanut hänelle ongelmia.