Luokkakokous 2 jättimenestys – kerännyt jo 300 000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taneli Mustosen ohjaama Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on ylittänyt 300.000 katsojan rajapyykin. Elokuva on saanut eilisiltaan mennessä 300.217 katsojaa. Elokuva tuli ensi-iltaan 2. marraskuuta, joten 300.000 katsojan raja ylittyi hieman yli 11 viikossa.

Elokuva on viimeisen 26 vuoden aikana ensimmäinen marraskuussa ensi-iltansa saaneista kotimaisista elokuvista, joka on ylittänyt 300.000 katsojan rajan. Elokuvaa esitetään edelleen elokuvateattereissa. Elokuvan päärooleja näyttelevät Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa ja sen on tuottanut Jesse Fryckman.

– Suomi 100 – Luokkakokous 300. Kiitos yleisölle, joka on aina kritiikkejä tärkeämpi, toteaa ytimekkäästi Jesse Fryckman.

Luokkakokous 2 – Polttarit on jatkoa jättimäisen Luokkakokous-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa yli 500.000 katsojaa. Luokkakokous oli vuoden 2015 katsotuin kotimainen elokuva. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla. Luokkakokous 2 – Polttarit perustuu vapaasti soveltaen tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan.