StaraTV: Annukka haastattelussa

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatulokas Annukka julkaisi taannoin Ei sanota sitä ääneen -singlen, jonka Annukka on itse sanoittanut ja säveltänyt tuottaja Sasja Montosen kanssa. Nyt hän kertoo Staran haastattelussa kuulumisiaan.

Lisäksi Annukka kertoo miltä tuntui, kun YleX nosti hänet vuodenvaihteessa vuoden 2017 todennäköisimpien läpimurtajien joukkoon. Annukalta on aiemmin julkaistu radiolistoille noussut kappale Sähköä. Sun perään -kappaletta on kuunneltu Spotifyssa jo yli 600.000 kertaa.

Annukka on 28-vuotias laulaja ja lauluntekijä, joka on alunperin lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta vaikuttaa nykyisin Tampereella. Annukka on tehnyt omaa musiikkia lapsesta saakka kirjoittaen tekstejä ja säveltäen pianon kanssa, mutta siirtynyt aikuisiällä säveltämään tietokoneiden tarjoamien musiikinteko-ohjelmien avulla.

Annukka sanoittaa ja säveltää omat kappaleensa itse, mikä kuuluukin sanoman ja melodian yhdessä luomista tunnelmista ja tunteesta, jonka Annukka haluaa kappaleidensa avulla kuulijalle synnyttää. Uuden musiikkivideon on ohjannut tamperelaisen Obscure Entertainment -tuotantoyhtiön Ville Rissanen. Videossa Annukka laulaa ja pohtii suhteen kylmennyttä tilaa, joka enteilee eroa.