Äiti perusti Twitter-tilin – teki heti klassisen mokan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien nuorten vanhemmat yrittävät pysyä nopeassa kehityksessä mukana. Monet ovat alkaneet käyttämään sosiaalista mediaa ja tutustuneet Facebookiin ja ehkä myös Twitteriinkin. Uuden opetteleminen voi kuitenkin välillä olla hämmentävää, minkä eräs äiti sai huomata kantapään kautta.

Chad Doolan oli huomannut, että hänen äitinsä oli perustanut Twitter-käyttäjätilin. Poika oli varmasti innokkaana odottanut millainen hänen äitinsä ensimmäinen twiitti tulisi olemaan, eikä äiti tuottanut sisällöllä pojalleen pettymystä. Äiti teki todella klassisen ensikertalaisen virheen sosiaalisessa mediassa, minkä seurauksena Twitter-kansa ihastui häneen heti.

Twitterissä omassa viestikentässä äidillä oli lukenut perusviesti: ”What’s happening?”, jonka tarkoitus on innostaa käyttäjää twiittaamaan. Nainen oli kuitenkin luullut, että hän on saanut viestin. Äidin ensimmäinen twiitti oli tyly vastaus kysymykseen kun hän kirjoitti twiittiin pelkästään: ”Nothing”.