Printtimedia katoaa – lehtitelineelle löytyy silti tärkeää käyttöä!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmisillä saattaa olla kotonaan ylimääräisenä lehtitelineitä ja -koteloita. Digitaalisena aikakautena telineille voi keksiä uudenlaisia käyttötarkoituksia, ja listasimme nyt niistä parhaimmat Niftyn videon innoittamana.

Lifestyle-vinkkejä jakava Nifty näyttää esimerkkivideon avulla, kuinka lehtikoteloita voi hyödyntää jokaisessa kodin huoneessa uudella tavalla. Lehtokoteloita voi käyttää keittiössä esimerkiksi puhdistusaineiden organisoimisessa, pakastimen lokeroimisessa tai hedelmien ja vihannesten järjestelemisessä.

Olohuoneessa lehtikotelot sopivat kulmahyllyiksi, mikäli se on valmistettu tarpeeksi vahvasta materiaalista. Vessassa koteloita voi käyttää vessapaperitelineenä, makuuhuoneessa kauneudenhoitolaitteiston säilyttäjänä ja eteisessä tossutelineenä. Lastenhuoneessa lehtikotelot muuttuvat lelulaatikoiksi ja aikuisten toimistossa lokerikoksi.

Creative Uses For File Holders In Every Room

Creative Uses For File Holders In Every Room ?Do it all on a budget: bzfd.it/2jb0Wk2

Publié par Nifty sur mardi 10 janvier 2017