M Room valloittaa nyt Yhdysvaltoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutamat suomalaiset yhtiöt ovat viime vuosina levittäytyneet kotimaasta myös kansainvälisille markkinoille. Eräs niistä on miesten parturiketju M Room, joka on laajentanut toimintaansa jo Saksaan, Viroon, Espanjaan ja Yhdysvaltoihin saakka. Tuoreimmat kaksi ulkomaista toimipistettä sijaitsevat Floridan Naplesissa.

Petri Sipiläisen ja Toni Kylätaskun perustama M Room tarjoaa asiakkailleen eri tasoisia kanta-asiakkuuksia, joiden korteilla asiakas kykenee kävelemään ilman ajanvarausta suoraan sisään liikkeeseen ja pääsee esimerkiksi platinakortilla jonon ohi suoraan parturoitavaksi. Muut asiakkaat saavat tarkistettua jonotustilanteen nopeasti matkapuhelimensa sovelluksesta.

Kaiken lisäksi kortit käyvät M Roomin liikkeissä niin Suomessa kuin maailmallakin esimerkiksi Malagassa, Fuengirolassa, Riiassa, Tallinnassa, Berliinissä tai Seattlessa. Viimeksi mainitussa on jo kolme liikettä. Tukholmassa sijaitsee kaksi liikettä ja kolmas on rakenteilla. Lisäksi Ruotsin Vaxjön liike avataan keväällä. Paljon matkailevalle mielenkiintoinen liike sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä, jossa voi käydä hoitamassa hiukset kuntoon lentoa odotellessa.