Feministit raivostuivat Taylor Swiftille – yksi tweetti laukaisi someraivon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift on kertonut olevansa hyvin vahvasti feministi heti siitä lähtien kun hän oppi ymmärtämään mitä kyseinen käsite tarkoitti. Tällä hetkellä moni feministi tuntuu olevan kuitenkin tähteä vastaan Women’s March -tapahtuman jälkeen.

Taylor Swift ei itse ollut paikalla marssimassa naisten oikeuksien puolesta, minkä vuoksi hän päätti kuitenkin twiitata asiasta. Taylor Swift julkaisi Twitter-kanavallaan viestin: ”Tunnen rakkautta, kunnioitusta ja arvostusta kaikkia marssineita kohtaan. Olen ylpeä siitä, että saan olla nainen tänään ja aina”.

Viesti tuntuu täysin asialliselta, mutta muut feministit eivät kuitenkaan olleet sitä mieltä, että se olisi riittänyt. Ihmisten mielestä Swiftin olisi myös pitänyt olla heidän kanssaan marssimassa hyvän asian puolesta. Moni nosti esille myös sen, että Swift ei noussut presidentin vaalien aikaan muiden feministien kanssa Trumpia vastaan.