Häissä oli upea tunnelma – kunnes koiralle tuli kakkoshätä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni hääpari halua nykyään toteuttaa hääpäivästään kauniin ja tunnelmallisen häävideon. Häävideota varten kuvaaja taltioi hääpäivää kamerallaan koko juhlan ajan, mutta sen lisäksi muutamia tilanteita tulee kuvata hieman suunnitellummin kameralle.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa morsian on hääpäivänsä aamuna mennyt meikin ja hiusten laittamisen jälkeen kuvaajan kanssa avaamaan miehen antamaa lahjaa ulos. Ensimmäinen ja aidon tilanteen tallentanut otos meni kuitenkin hieman pieleen, kun perheen koira päätti astella taustalla kuvaan ja tehdä isomman tarpeensa kameran kuvatessa.

Videolla nähdään miten morsian avaa valkoisen korurasian ja iloitsee huomatessaan, että mies on valinnut hänelle kauniin lahjan. Herkkä hetki muuttuu kuitenkin nopeasti hyvin koomiseksi koiran astellessa taustalle kakalle.