Nämä naisten trendit ovat myös miesten mieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten pukeutumistrendit vaihtelevat eri aikakausien ja vuodenaikojen myötä, mutta miesten mielipide naisten pukeutumisesta pysyy kuitenkin melko muuttumattomana vuodesta toiseen. The Talko -kanava listasikin nyt naisten pukeutumisen suhteen tyyliseikat, joista miehet eivät saa tarpeekseen.

1. Treenivaatteet

Treenivaatteet miellyttävät miehen silmää, koska ne kertovat, että nainen on urheilullinen ja haluaa pitää itsestään huolta. Treenileggingsit ilman kuntosalikassia kuitenkin antavat väärän viestin siitä, että nainen luulee leggingsien olevan housut.

2. Urheilupaidat

Varsinkin joukkuelajeihin liittyvät pelipaidat näyttävät seksikkäältä naisen päällä. Jonkin joukkueen kannatuspaita saa naisen näyttämään heti hyvältä seuralta ja siltä, että hän seuraa urheilua.

3. Kesämekot

Miehet rakastavat tuulessa liehuvia kesämekkoja, koska ne paljastavat ihoa juuri oikean määrän ja ovat samalla sekä seksikkäitä että tyttömäisiä.

4. Ponihäntä

Hiusten pitäminen ponihännällä antaa naisesta huolettoman tyylikkään kuvan. Miehet pitävät myös siitä, että he näkevät naisen kasvot kunnolla.

5. Nahkatakki

Naisten rockhenkiset tekonahkatakit ovat aina miesten mieleen ja antavat naisen tyyliin hieman särmää. Varsinkin tyttömäisen topin tai naisellisen mekon kanssa yhdistettynä nahkatakki on pettämätön yhdistelmä.

6. Ylisuuri villapaita

Miehet pitävät siitä, että nainen voi välillä pukeutua myös isoon villapaitaan tai neuleeseen ja tuntea itsensä seksikkääksi ja itsevarmaksi.

7. Pitsi

Pitsikoristelut vaatteissa ovat miesten mieleen, koska ne ovat vastustamattoman naisellisia ja sensuelleja yksityiskohtia esimerkiksi yksinkertaisen mekon tai hameen helmassa.

8. Lippalakit

Lippalakit saavat naisen näyttämään rennolta, huolettomalta ja urheilulliselta, mikä on monien miesten mieleen.

9. Paljas selkä

Selän paljastavat mekot, topit ja muut yläosat ovat erittäin seksikkäitä. Paljas selkä houkuttaa katsomaan ja saa miehet toivomaan, että juuri heidän kätensä saisi koskettaa selän ihoa kietoessaan kätensä naisen ympärille.

10. Farkut ja valkoinen hihaton paita

Tämä yhdistelmä on miehistä vastustamaton, koska se on samaan aikaan sekä rento että seksikäs.