Keski-Afrikan tasavalta julkaisi Marilyn-postimerkit – sitten paljastui karu moka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähdet ovat kautta maailman suosittuja postimerkkien aiheita. Ajoittain niiden kanssa sattuu kuitenkin virheitä, joiden vuoksi merkit joudutaan jopa vetämään myynnistä. Nyt transseksuaali Marilyn Monroen roolia esittävä taiteilija Jimmy James on haastanut oikeuteen Keski-Afrikan tasavallan. Syynä ovat postimerkit.

Keski-Afrikan tasavalta julkaisi Marilyn Monroen kunniaksi postimerkkisarjan, jossa viihdemaailman suurimpiin tähtiin lukeutunut kohujulkkis poseeraa. Yksi postimerkkien kuvista on yllättäen kuitenkin newyorkilainen Jimmy James, joka poseeraa kuvassa Monroena.

Kaiken lisäksi alkuperäinen valokuva on peräisin Jamesin L.A. Eyeworksin silmälasikampanjaan tekemästä mainoskuvauksesta. Jimmy James sai tietää kuvansa luvattomasta käyttämisestä, kun eräs hänen faneistaan vieraili maassa ja näki paikallisia postimerkkejä.

Splash
Splash