Salatut elämät täyttää tänään 18 vuotta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salatut elämät, eli salkkarit kertoo Helsinkiin sijoittuvan Pihlajakadun asukkaiden vaihderikkaasta elämästä. Sarja käsittelee arki-iltaisin televisioruuduilla kipeitäkin aiheita aina läheisten kuolemasta petoksiin ja kaappauksiin. Sarja täyttää tänään 18 vuotta.

MTV3 lähetti ensimmäisen Salattujen elämien jakson tasan 18 vuotta sitten vuonna 1999. Tähän mennessä sarjaa on esitetty 3120 jaksoa. Sarjasta on tehty myös useita spin-offeja ja elokuvia.

Sarjassa on mukana tunnettuja näyttelijöitä, joista osa on nähty ensimmäisestä tuotantokaudesta saakka tai tehneet paluun sarjaan. Ikimuistoisia hahmoja ovat talonmies Seppo Taalasmaa perheineen ja talon pitkäaikainen asukas Ismo Laitela. Salatut elämät on voittanut debyyttivuonnaan Telviksen sekä Yleisövenlan vuonna 2001.

#tbt Ulla ja Seppo ? Ketkä ovat kaikkien aikojen suosikkiparinne Salkkareiden historian aikana? ?? #salkkarit #salsut #tvpari

A photo posted by Salatut elämät Official (@mtvsalatutelamat) on