Tummaihoinen isä ja vaaleaihoinen äiti – eriväriset kaksoset!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Illinoisissa asuva pariskunta, Whitney Meyer ja Tomas Dean saivat kaksostytöt viime vuonna huhtikuussa. Kaikkien hämmästys oli melkoinen, kun kaksoset olivat ihonväriltään erilaisia.

Kalani ja Jarani -nimiset kaksostytöt ovat saavuttaneet nopeasti nettimainetta, koska he ovat ihonväriltään hyvinkin toisistaan poikkeavat. Lasten Tomas-isä on tummaihoinen ja äiti Whitney vaaleaihoinen. Eriväristen kaksosten synnyttäminen on sattumankauppaa ja sen todennäköisyys on vain yhden suhde 500.

– Kukaan ei usko, että he ovat kaksosia. Kun menemme ihmisten ilmoille, puemme tytöt samalla tavalla. Ihmiset tuijottavat heitä hämillään, kaksosten äiti kertoo Us Weeklylle.

Tyttöjen luonteenpiirteet eroavat myös toisistaan, kun vaaleampi Kalani on äänekäs ja liikkuvainen, ja Jarani haluaisi viettää enemmän aikaa aikuisen sylissä ja syödä. Kaksoset toivat suuresti valoa perheen elämään, sillä he menettivät muutama vuosi sitten kaksivuotiaan poikansa onnettomuudessa.

National Twin day!!#Deantwins#Kjtwins#Lani❤#Jay❤My girls are so beautiful!! Love ya girls󾠣󾠣

Publié par Whitney Meyer sur vendredi 5 août 2016

Like/share us please!! We're chromosome twins . Kalani(on left) is light with blue eyes and Jarani(on right) is the darker one with brown eyes. This is rare but so awesome to share!! How many likes can we get?

Publié par Whitney Meyer sur mercredi 2 novembre 2016