Charlotte Crosby paljastavassa kuvassa – ei häpeile mitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias Geordie Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut nainen Charlotte Crosby on ollut paljon esillä mediassa. Crosbyyn liittyvissä uutisissa on keskitytty suurimmaksi osaksi kaunottaren jatkuvasti muuttuvaan ulkonäköön, koska hän on muuttanut sitä melko paljon kauneusleikkausten avulla.

Charlotte Crosby on saanut leikkausten myötä oman itsevarmuutensa huippuunsa. Nainen esittelee myös usein tyytyväisenä omaa hoikistunutta vartaloaan, josta hän on jälleen napannut Instagramiin hyvin paljastavan kuvan. Uudessa kuvassa naisella on vain todella löyhästi valkoinen paita peittämässä hänen toista rintaansa naisen pidellessä toisesta rinnasta kiinni kädellään.

Charlotte Crosby on tehnyt myös hiljattain uuden aluevaltauksen lanseeraamalla oman meikkisarjansa. 40-osainen tuotesarja kantaa nimeä Flique, ja se sisältää nestemäisiä huulipunia, korostuspuutereita, luomivärejä, irtoripsiä ja uusimpana lisäyksenä myös seitsemän eri kokoista meikkisivellintä.

??‍♀️

A photo posted by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore) on