Haiseva vagina vai ei? Hollywood-tähtien uskomaton oikeudenkäynti

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on perinteisesti nähty toinen toistaan uskomattomampia oikeudenkäyntejä, joissa niin käsiteltävät asiat kuin korvaussummatkin ovat lähes naurettavia. Parhaillaan toisistaan ottavat mittaa realitytähdet Joanna Krupa ja Brandi Glanville, jotka riitelevät haisevasta vaginasta.

Splash

Glanville on haastanut Krupan oikeuteen, koska väittää tämän kritisoineen hänen vaginaansa haisevaksi. Naiset eivät saaneet sovittua asiaa, joten nyt sitä tullaan käsittelemään oikeudessa. Tulossa on siis hyvin merkillinen oikeudenkäynti, joka sai eilen uuden odottamattoman käänteen.

Tuomioistuin määräsi, että Krupan on toimitettava todistusaineistoksi hänen gynekologinsa aineistot viimeisten viiden vuoden ajalta. Lisäksi Krupa joutuu luovuttamaan kirjeenvaihtonsa kollegansa Lisa Vanderpumpin välillä. Riita sai alkunsa Bravo-kanavan Watch What Happens Live -ohjelmassa, jossa Glanville esitti kiistellyn väitteensä.