Metromatkustajan tempaus ihastuttaa nettivideolla – tätä kaivataan Suomeenkin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaamosaika saa ihmiset helposti väsyneiksi ja alakuloisiksi. Kevääseen on vielä muutama kuukausi, mutta päivänvalo lisääntyy jatkuvasti. Onneksi maailmassa on ihmisiä, jotka osaavat tuoda iloa arjen keskelle.

Yksi heistä on New York Cityn metrossa matkustanut mies. The LAD Bible on julkaissut videon A-linjan metrossa matkustaneen herran lauluesityksestä, joka loi viihdykettä pitkän matkan keskelle. Linjan varrella on 66 pysäkkiä.

Miehen taidokkaan sanailun johdattelemaa lauluvideota on katsottu yhteensä yli kaksi miljoonaa kertaa. Hyväntuulinen esitys luo hymyn huulille väkisin. Suomessa samankaltaista laulelijaa katsottaisiin paheksuvasti, koska kulttuuriimme kuuluu hiljaiselo julkisilla matkustettaessa – ainakin suurimmissa kaupungeissa.

There's so much talent on the NYC Subway… 🎶👏By Suu

Publié par The LAD Bible sur mardi 24 janvier 2017