Nainen tienaa ammattideittailijana – miehet maksavat pelkästä seurasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prostituutio on maailman vanhin ammatti, jossa hankitaan rahaa tai muita hyödykkeitä sukupuolisuhteiden avulla. Seksityöläisiä voidaan kutsua toimenkuvan puitteissa myös kurtisaaneiksi, seuralaisiksi tai palkintovaimoiksi. Muusikko Marcia Favre kutsuu itseään ammattideittailijaksi.

Newyorkilainen 33-vuotias nainen deittailee työkseen vanhempia ja rikkaampia miehiä. Nainen saattaa käydä varakkaiden herrojen kanssa illallisella ja netota tapaamisesta jopa 9.000 dollaria. Pelkästään näyttäytymisestä hän tienaa 150-300 dollaria. Kerran hänelle maksettiin 1.500 drinkin nauttimisesta seuralaisen kanssa, Barcroft TV uutisoi.

Marcian miesystävä, Joseph King ei katso naisensa hyvätuloista harrastusta pahalla. Raha hyödyntää molempia parisuhteessa. Harva uskoo, että joku oikeasti saa rahaa treffeillä istumisesta, mutta Marcian mukaan se on mahdollista. Ainakin Amerikassa.