Pikkutyttö kuuli saavansa veljen – halusi kuitenkin jotain muuta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää monia hauskoja videoita, joissa näkyy lasten saamat reaktiot kun he ovat kuulleet äidin olevan raskaana. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa Jess Pimlott -niminen perheenäiti kertoo tyttärelleen, että hän on saamassa pikkuveljen.

22-vuotias Jess Pimlott istutti Mollie-nimisen tyttärensä alas sohvalle ja näytti hänelle ultraäänikuvaa. Tyttö tiesi heti, että kuvassa on vauva. Mollie oli innoissaan kuullessaan, että hän on saamassa pikkuveljen, mutta hänen huomionsa oli kuitenkin ehtinyt nnopeasti jo kiinnittymään muualle.

Videota kuvatessa Mollie oli nähnyt pöydällä keksit, joita äiti oli Mirror-svuston mukaan tavannut syödä aamupahoinvointiinsa. Mollie sivuutti tulevan pikkuveljen ajattelemisen nopeasti, koska häntä kiinnosti enää vain se, että hän haluaa päästä äidin keksipaketille.