Pink sai poikavauvan – järjesti 5-vuotiaalle tyttärelle isosiskojuhlat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pink-nimellä musiikkia julkaiseva Alicia Beth Moore sai juuri toisen lapsensa hänen miehensä Carey Hartin kanssa. Naisella on jo ennestään tällä hetkellä viisi vuotta täyttänyt tytär Willow Hart, josta tuli nyt isosisko James Moon -nimen saaneelle pikkuveljelle.

Sisarukset ja varsinkin esikoiset voivat tuntea vanhemmistaan ja heidän huomiostaan mustasukkaisuutta uuden lapsen syntyessä perheeseen. Pink halusi heti vauvan synnyttyä muistaa huomioida tytärtään ja juhlistaa vauvan lisäksi myös sitä, että hänen pikkutytöstään tuli isosisko.

Willow-isosiskolla tulee olemaan suuri rooli ja vastuu James-veljen elämässä, minkä vuoksi vauvan saapuminen perheeseen onkin kuin ylennys tyttärelle. Tätä ylennystä juhlittiin upealla täytekakulla ja isosiskojuhlilla, joiden päätähtenä ja sankarina toimi tietenkin Willow.

Congrats Big Sis! #bigsisterparty

A photo posted by P!NK (@pink) on