Nainen esiintyy alastomana kylpyammeessa – päästää yleisön myös pesemään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teatteria voi tehdä käytännössä missä ja miten tahansa. Parhaillaan taiteilija Siobhan O’Loughlin puhuttaa maailmalla, sillä hänen kiertävä teatteriesityksensä tapahtuu kylpyammeessa, jossa Siobhan esiintyy luonnollisesti alastomana.

29-vuotias O’Loughlin kertoo Broken Bone Bathtub -nimisessä esityksessään tarinoita kylpyammeessa maaten, ja sen lisäksi hän kutsuu katsojia myös lähemmäksi tositoimiin. Nainen nimittäin antaa katsojien muun muassa pesemään hänen hiuksensa ja pesemään selkäänsä.

Siobhan O’laughlin sai ajatuksen esitykseensä kaaduttuaan polkupyörällä ja katkaistuaan kätensä. Hän huomasi olevansa käsi kipsissä melko avuton yksinään. Naisella oli kotonaan vain suihku, joten hän joutui lainaamaan ystäviensä kylpyammeita peseytyäkseen. Lopulta hän sai idean esiintyä ympäri New Yorkia kylpyammeissa. Kysyntää esitykselle on ollut jo ympäri maailmaa.