16-vuotiaat harrastivat seksiä opettajansa kanssa – opettajalle 30 vuoden tuomio!

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Äidinkielen opettaja Brianne Altice tuomittiin 30 vuoden vankeustuomiolla harrastettuaan seksiä oppilaidensa kanssa. Utahin Davis High School -nimisessä lukiossa opettanut nainen oli harrastanut 16 ja 17 -vuotiaiden poikien kanssa seksiä toistuvasti.

Teon käytyä ilmi 37-vuotiaan Brianne Alticen aviomies otti naisesta avioeron ja haki yksinhuoltajuuden pariskunnan kahdelle lapselle. Altice sai oppilaidensa kanssa seksin harrastamisesta 30 vuotta vankeutta. Tuomiota ei lieventänyt se, että opettaja vakuutti hänen oppilaidensa vietelleen hänet.

Mirror-lehden mukaan nainen yrittää saada tuomiolleen lievennystä. Altice on vedonnut itsetunto-ongelmiin, joita hänen mukaansa oppilaiden kauniit sanat helpottivat. Opettaja myönsi, että ei ymmärtänyt tekohetkellä rikoksen vakavuutta. Naisen tuomiota aletaan käsittelemään uudelleen, ja hänen vankeusaikansa pituutta saatetaan vielä harkita ja lyhentää.