Disney-hottis Vanessa Hudgens palvoi aurinkoa – kurvit kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanessa Hudgens ja hänen poikaystävänsä viettivät ystävänpäiväviikonloppua romanttisissa merkeissä upeista kalliomuodostelmista tunnetussa Arizonan Sedonassa. Taannoin viranomaiset epäilivät kaksikon syyllistyneen vandalismiin matkallaan, kun Vanessa julkaisi epäilyttävän kuvan verkossa.

Nyt Vanessa on ehtinyt suunnata lomailemaan Miamiin, jossa hänet kuvattiin viikonloppuna. Hän oli kaupungissa osallistumassa Pegasus World Cup -hevostapahtumaan. Vanessa palvoi aurinkoa hotellinsa uima-altaalla hattu päässä ja uikkarit yllään.

Vanessa Hudgens muistetaan parhaiten Disneyn High School Musical -elokuvista, ja samoihin aikoihin hänen alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen ja käynnistivät valtavan skandaalin. Sittemmin Vanessa on nähty elokuvissa harvakseltaan. Seuraavaksi hänet nähdään NBC-kanavan Powerless-komediasarjan tähtenä.

Splash
Splash
Splash
Splash