Blac Chynan salarakas väittää: ”Saatan olla lapsen oikea isä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla on ollut pitkään vakavia ongelmia parisuhteessa. Parin ensimmäisen lapsi syntyi viime vuoden marraskuussa, mutta nyt Robin isyys on asetettu vaakalaudalle. Kuvioon on astunut mukaan laulaja Pilot Jones.

Rob Kardashian julkaisi äskettäin videotallenteen Instagramissa, ja hehkutti rakkauttaan Blac Chynan kanssa. Pari alkoi seurustella vuosi sitten. Radar Online paljasti kuitenkin jo viime vuonna, että Blac Chyna tapaili samaan aikaan laulaja Pilot Jonesia. Heistä on ikuistettu yhteiskuvia jo viime vuoden maaliskuussa.

Nyt Pilot Jones vaatii DNA-testiä, jolla varmistetaan Dream-tytön isyys. Hänen mukaansa on nimittäin mahdollista, että Rob ei olekaan pienokaisen isä. Pilot Jones on kertonut ystävilleen, että jos hän osoittautuu lapsen isäksi, haluaa hän tehdä kaikkensa tytön kasvattaakseen. Rob Kardashian on julkaissut oman ja Dreamin vauvakuvat osoittaakseen yhdennäköisyyden ja sen, että isyydestä ei ole epäselvyyttä.

??

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on