Kuukautisverta annokseen! Ravintolan työntekijän törkeä temppu paljastui

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä pikaruokaravintoloista leviää huhuja, joiden mukaan työntekijät sylkevät tai lisäävät jotakin muuta ällöttävää annoksiin, jotka ovat menossa heidän mielestään epämiellyttäville asiakkaille. Nyt eräs työntekijä jäi kiinni siitä, että hän on syytösten mukaan laittanut omaa kuukautisvuotoaan asiakkaan hampurilaiseen.

18-vuotias mississippiläisessä Jack’s Family Restaurant -ravintolassa työskentelevä Sky Juliett Samuel oli suuttunut asiakkaalle, joka oli Samuelin mukaan viisastellut ja ollut hänelle töykeä. Samuel oli päättänyt kostaa asiakkaalle lisäämällä oman pikantin mausteensa asiakkaan ateriaan.

Sky Samuel oli Metro-lehden mukaan lisännyt Big Jack -nimiseen hampurilaisateriaan hänen omaa kuukautisvuotoaan. Samuel oli itse antautunut poliisille ja sanonut puolustuksekseen, että asiakkaan ei olisi pitänyt viisastella ja sanoa asioita, joita hän oli ulkona olleen tilauspuhelimen kautta sanonut.