Elastinen jakoi herkän kuvan: ”Kannattelen maailmaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu suomalainen räppäri Elastinen paljasti viime syksynä, että hän tulee saamaan tyttöystävänsä kanssa lapsen. Asiasta liikkui jo aiemmin huhuja, mutta viimein onnellinen räppäri uskalsi myöntää huhut ja kommentoi, että niin iloisia uutisia ei sovi kieltääkään.

Nyt Elastinen on jakanut omalla Instagram-kanavallaan koskettavan kuvan, jossa nähdään räppärin kihlatun vauvamasu. Puolison kasvot pidetään yhä julkisuudelta piilossa, mutta mies on silminnähden onnellinen pidellessään tulevan äidin kauniisti pyöristyneestä vatsasta kiinni.

Mustavalkoisen ja herkän kuvan pariskunnan odotusajasta on napannut Sami Siilin. Elastinen on kirjoittanut kuvan yhteyteen: ”Isot muutokset ja hienoimmat hommat lähestyvät. Mun perheeni pysyy poissa julkisuudesta, mutta haluan jakaa kanssanne tämän kuvan, jossa kannattelen maailmaa”. Kuvan kommenttikenttä alkoi nopeasti täyttymään iloisista viesteistä kun tutut, fanit ja ystävät halusivat onnitella tulevaa isää.